Gebruikersvoorwaarden injebuurt.be


 • Deze website injebuurt.be en/of dochterbeheerders worden u aangeboden door Whizzit BVBA. De informatie die u op deze sites kan vinden werd door injebuurt.be en/of dochterbeheerders verzameld of werd ingegeven door een derde partner.
 • Deze websites hebben tot doel de bezoeker een selectie van links en bedrijfsinformatie aan te bieden. De websites bevatten links naar een groot aantal andere websites rond verschillende thema's. Whizzit BVBA en zijn medewerkers kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden en staan niet garant voor de juistheid van profielen en bedrijfsinformatie die werden toegevoegd aan de site. Whizzit BVBA is evenmin verantwoordelijk voor de inhoud van de websites waarnaar wordt gelinkt. Whizzit BVBA en/of dochterbeheerders aanvaarden geen enkele aansprakelijkheid voor enige schade die zou kunnen voortvloeien uit het consulteren van informatie die zich op andere websites bevindt, en waarnaar de site verwijst.
 • U kunt uw profiel laten opnemen in onze databank, via de optie "Maak een gratis account". Dit laat u toe gebruik te maken van de diensten van deze site (fan worden van bedrijven, bedrijven contacteren, enz.)
 • Door een account aan te maken op deze site geeft u toestemming om af en toe e-mails te ontvangen over nieuwe producten of diensten die wij aanbieden. U kunt ten alle tijde uw account opzeggen.
 • U kan desgewenst ook uw eigen bedrijf aanmelden voor opname. Dit geeft echter geen enkel recht op opname in de databank. Whizzit BVBA en/of dochterbeheerders behouden zich het recht voor profielen/inlassingen te weigeren of te verwijderen zonder voorafgaande waarschuwing en zonder het opgeven van redenen.
 • Het aanmaken van een profiel alsook het aanmaken van een bedrijfsinlassing zijn gratis. Voor bepaalde rubrieken zijn er echter beperkingen aan gratis bedrijfsinlassingen. Deze beperkingen kunnen opgeheven worden door te upgraden naar een (betalende) premium inlassing.
 • Whizzit BVBA, injebuurt.be en/of dochterbeheerder zijn niet verantwoordelijk voor de door de bezoekers geplaatste beoordelingen. Bij het aanmaken van een bedrijfsinlassing kunt u ervoor opteren geen beoordelingen toe te laten. U kunt nadien nog het plaatsen van beoordelingen ten alle tijde uitvinken. Contacteer de webmaster indien u van mening bent dat een beoordeling niet gepast is (spam, sexueel getint, ...) of de realiteit niet waarheidsgetrouw weergeeft.
 • Whizzit BVBA, injebuurt.be en/of dochterbeheerder zijn gerechtigd de beoordelingen van de bezoekers te vertalen naar een andere taal dan het Nederlands.
 • Indien u een profiel of bedrijfsvermelding aanmaakt op een van de rubrieken op injebuurt.be, geeft u Studio Jaoapeno de toestemming om de inhoud en de foto's van dat zoekertje te gebruiken, bijvoorbeeld in de nieuwsbrief, via de blog, Facebook of voor andere promoties van Whizzit BVBA. U verklaart de intellectuele eigendomsrechten te bezitten op alle door u geplaatste of geuploade foto's en teksten.
 • Indien u meent dat uw profiel uit de databank moet worden verwijderd kan u daarvoor contact opnemen met de webmaster.
 • Whizzit BVBA, injebuurt.be en/of dochterbeheerders behouden alle intellectuele eigendomsrechten op de website zelf. Het is verboden om informatie op een systematische manier over te nemen.
 • Het is verboden illegale goederen en/of diensten aan te bieden op het injebuurt.be netwerk.
 • Het is niet toegestaan gebruikers van het injebuurt.be netwerk ongevraagd e-mail te versturen, tenzij de e-mail betrekking heeft op de desbetreffende diensten.
 • De informatie en het gebruik ervan zijn uitsluitend onderworpen aan het Belgische recht.